Dig Dug, a o czym to świadczy? O tym, że w O3 nie ma postępu względem O2FL? Nie. To świadczy o tym, że jest postęp mniejszy niż w G7 w stosunku do G6. Co to oznacza? Że VW mocno stara się spozycjonować własną markę niż Skodę. Chce pokazać wszem i wobec, że Skoda to gorszy VW, choć wszystko jest oparte na identycznych/bardzo podobnych rozwiązaniach.
Lifty/podnośniki do maski - ktoś montował?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Lifty/podnośniki do maski - ktoś montował?
czytając briskoda.net znalazłem takie lifty do maski w Czechach:
da się to kupić gdzieś u nas? montował to ktoś w O3?Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"
! Pozdrawiam
-
Szukałem już w internecie a nawet pytałem w paru sklepach motoryzacyjnych ale niestety w Polsce jeszcze tego nie znalazłem. Może ktoś już coś kupował na superskoda.com i jakieś większe grupowe zakupy zrobimy bo pewnie kilka chętnych osób się znajdzie ?
Komentarz
-
-
Mogę być chętny, pytanie tylko jaka żywotność takich pneumatyków? W meblach w kuchni wytrzymały mi 2 lata - ale chyba były źle obliczone.
Komentarz
-
Cena bardzo znośna więc trzeba ogarnąć.Pozdrawiam,
Bomber
-
Komentarz
-
Ja też bym się pisał na 1
Octavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
Komentarz
-
-
Witam wszystkich. (pierwszy wpis na forum
)
Czekam na swojego RS a, ale piszę się również na zamówienieBiały RS kombi TSI
Komentarz
-
Ja również się pisze na zakup 1 sztuki
Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
ja bym też był wstępnie chętny na komplecik
Komentarz
-
-
-
jest filmik na stronie, zmiana to wykręcenie dwóch śruby (jedna z błotnika i jedna z maski) i zastąpienie ich tymi które mocują lift.Zamieszczone przez bolo81Jeśli montaż nie wymaga przeróbek to też jestem zainteresowany
Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"
! Pozdrawiam
Komentarz
-
Dzięki bob_best - dopiero teraz znalazłem filmik (wszystko jasne)
BTW
Ta maska bez wyciszenia wygląda fatalnie (sama blacha)
Komentarz
-
spoko, pokazywałem go Żonie i przez to wiedziałem, że tam jest. Choć moja Żona jest sceptyczna - obawia się czepiania się o gwarancję (wykręcanie śrub, etc.).Zamieszczone przez bolo81Dzięki bob_best - dopiero teraz znalazłem filmik (wszystko jasne)
BTW
Ta maska bez wyciszenia wygląda fatalnie (sama blacha)
No - wygłuszenie maski jest z serii "Must have" - ale wszyscy producenci na tym oszczędzają (w E90 318i też nie było). Na szczęście nie kosztuje bardzo dużo.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"
! Pozdrawiam
Komentarz
-
wiem że montowali niektórzy to w O1 a wiecie gdzie kupić taki siłownik i żeby pasował plug & play tak jak w o3??http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
Dobra z 10 osób będzie już, trzeba zrobić listę, puścić zapisy jeszcze jakiś czas, wybrać osobę godną zaufania do zbiórki kasiory i lecimy z koksem.
Komentarz
-
ja też jestem chętna
więc czekam na info gdzie przesłać kasiorkę
Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
A czy ktoś kupował już coś z tego sklepu. Bo dziś przeglądnąłem sobie ich ofertę z akcesoriami do Octavii 3 i jest kilka fajnych innych rzeczy
Octavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
Komentarz
-
Bardzo zainteresowany tematem - tak się tylko zastanawiam, czy gniazda tych wymienianych śrub są dostosowane do nowych obciążeń, działających zupełnie w inną stronę niż dotychczas. Chyba że projektowo jest to miejsce na mocowanie podnośników, których nie ma tylko z powodów "księgowych".
Komentarz
-
-
Komentarz